• London modern kitchen open plan
  • London contemporary kitchen diner
  • London contemporary courtyard
  • London contemporary courtyard extension
  • London contemporary dining room courtyard
  • London contemporary kitchen bar
  • Contemporary courtyard dining room London
  • Courtyard greenwall London

Slaithwaite Road

When we first visited our clients here, their house was the furthest from a sanctuary you could have imagined. The hustle of the High Street – and a busy car park – felt far too close, the inside spaces were dark, disconnected and cramped, and the courtyard was the last place you would want to spend time in. But with a bit of serious thinking and a great deal of hard work, a sanctuary is exactly what it's become. The courtyard, with its green walls and feeling of calm, is a space to look through and out into, just as much as it's a space to step out into and enjoy. Natural light is everywhere, the spaces flow and interconnect, and the once-intrusive outside world is the last thing on your mind.


George & James Architects helped us through all the stages of transforming our dated, dark downstairs into a bright and modern space that we truly love to live in. From coming up with some clever ideas of how to reconfigure the space, to handling the tender process, to advising on finishes and white goods, and even to handling adroitly some tricky situations with builders, they were professional, responsive, and above all friendly and a pleasure to work with throughout.
Russel & Madalina